Szántó Csónakmotor / Új és használt csónakmotorok

Szerviz

Yamaha-Honda-Tohatsu-Mercury-Suzuki csónakmotorok szervize!

Kibővült MÁRKAFÜGGETLEN szervizünkben folyamatos akciókkal a már megszokott kiváló minőségben, kedvező árakon várjuk eddigi és újabb ügyfeleinket is!

2007.-es nyitásunk óta kollegáim keze közt több ezer motor ment keresztül. Ez az óriási darab szám és a folyamatos továbbképzések is biztosítják megfelelő szakértelmüket. Szolgáltatásaink az egyszerűbb olaj cseréktől a komolyabb teljes motor generálon keresztül terjednek. A benzinbefecskendezős motorokhoz rendelkezünk diagnosztikai kittekkel ezért ezeket a korszerűbb motorokat is kellő szakértelemmel tudjuk javítani. Az általunk szervizelt motorokhoz gyári új vagy bontott alkatrészeket és is rövid határidővel tudunk beszerezni. Nagyobb motorok hajóra való felszerelését is vállaljuk. Ebben is hatalmas gyakorlatunk van hiszen az elmúlt években több száz motort szereltünk fel. Kormányzás, világítás, elektromos bekötések!!!

Sok esetben egy be nem induló motornál egy "egyszerű" karburátor tisztítás is megoldás lehet. Sokszor egy "jó indulatú" barát nagyobb kárt tesz egy kis tuningolással és utólagossan nagyobb költségbe veri önt. Kezdjen rögtön hozzáértő szakembereknél, nálunk!

Téli karbantartás, téliesítés, szezonra való felkészítés.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat és szeretettel várjuk önöket szervizünkben is!!